Social Icons

Pages

Monday, July 22, 2013

Iftar Di D'Sedap Sengoti, Neo Cyberjaya

Semalam sempat menerjah berbuka dengan BFF tersayang dekat neo cyberjaya.. Macam biasa tekak nak makan nasi kerabu dan nak buka dekat cyberjaya dah confirm-confirm kedai ni menjadi pilihan.. Baru je setengah tahun tak datang, sekali sampai semalam dah dua lot kedai ni.. Besar dan paling best kalau uols orang pantai timur mesti suka datang sini punye.. Sebab kebanyakan makanan dekat sini adalah pantai timur punye menu.

Kali ni lari dengan makan banyak kat bufet dengan berbuka di sini. Pilihan utama bila datang adalah nasi kerabu. Menu lain banyak dan ada juga nasi campur. Lauk banyak dan pilihan kuih berbuka more to selera pantai timur. Semalam sempat juga try pulut mangga dan pulut durian. Memang kecur perut tengok before buka puasa.. 

Bagi yang memang tak suka buka puasa dengan ala bufet boleh try datang sini.. Berdekatan dengan orang2 putrajaya, bangi, puchong, serdang dan yang sama waktu dengannya.. Harga berpatutan dan memang sedap.. Lupa nak amik gambar hehe sebab da lewat nak berbuka.. Sekadar sekeping kat bawah ni je yang sempat.. Yang pasti tak rugi buka di sini..

Adios... Salam ramadhan..


No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe