Social Icons

Pages

Tuesday, July 23, 2013

Buffet ramadhan hotel murah bawah RM50

Seringkali bila tengok iklan buffet ramadhan terutama di hotel-hotel mesti rate RM70 ke atas. Nak pergi ramai-ramai , then tetiba kita pulak kena blanje.. hahaha sakit tuh lagi-lagi belum musim gaji.. takkan selamanya nak bergantung ngan kredit card betul x??

Dari tahun-tahun yang lepas kebanyakan buffet ramadhan yang saya pergi mesti bawah RM50 walaupun di hotel tersebut publish rate dorang adalah lebih daripada RM50... Haaa murah tak.. jimat kan.. Sejak ada laman web discount tiket ni macam groupon, ilovediscount, livingsocial etc ianya serba sedikit menjimatkan poket saya dan saya pun dapat berbuka di hotel-hotel hehehee

Okay kat bawah ni saya letakkan link-link bufet ramadhan bawah RM50.. Boleh klik tengok sama ada deal masih ada lagi ke tak kan.. sapa cepat dia dapat hehehe selamat membeli belah ;)

Buffet Ramadhan Royale Bintang - KL (RM49)
Ramadhan Buffet @ Royale Bintang KL - [Instant Redemption] 1 Pax Ramadhan Buffet (Kari Kepala Ikan, Ekor Asam Pedas, Gulai Tulang Rawan, Udang Masak Merah, Daging Salai Masak Lemak Pucuk Ubi, Ayam Goreng 7 Rempah, Gulai Sotong Sumbat and more) (Bukit Bintang)

Brisik Restaurant - [Instant Redemption] Adult (RM22) / Child (RM10): Ramadhan Dinner Buffet (Fried Mee, Fried Udon, Fried Honey Chicken, Red Ruby Chestnut, Sago Gula Merah and more) (Jaya One)

Buffet Ramadhan Silka Maytower - KL RM45
La Maison @ Silka Maytower Hotel & Serviced Residences - [Instant Redemption] 1Pax: Juadah Tradisi Kampung Buffet Dinner (Daging Masak Kurma, Ayam Kuzi, Kambing Masak Dalcha, Kari Kepala Ikan Merah and more)

Buffer Ramadhan Grand Pacific Hotel RM37

Buffet Ramadhan dynasty Hotel - RM52

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe