Social Icons

Pages

Sunday, April 3, 2011

OMG... what happen my blog...

OMG... dah lame tak melihat dan menjenguk blog ini..tiba-tiba ku lihat blogku telah kehilangan picx theme..huhuhuh maknanye kena cari blog theme yang baru lah niehh... huhhuhu Ermm tengoklaa macam mane..tengah berfikir nak guna theme ape nieh... mungkin tukar gambar ke ape ke..huhuhu Tunggu hasilnya dalam masa seminggu...

Tadi saje search nama AVL Creative kat google.. Ermm bila ditengok ade orang guna nama AVL.. So ni kena re-branding my photography page sebab terfikir untuk maju setapak dan melangkah ke dunia perniagaan fotografi... So lately ni tengah berfikir nak re-branding nama ape yang nampak commercial..huhuhu Kawan-kawan rapat semua kate why not just using this name tak perlu tukar but for me AVL Creative ni lebih kepada aku punye personal...

Ermm pagi Isnin yang sangat mengantuk..huhuhu semalam tidur lambat sebab lepas tengok ABP, housemate aku merancang 'planning' cuti... Urrmm aku je yang tak update cuti..huhuhuhu Ntahlaa dapat cuti ke tak.. huhuhuhu sebab ade rekod cuti di'reject' hehehehe

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe