Social Icons

Pages

Tuesday, February 8, 2011

Hantu kak limah balik rumah... terbaikk wookkk






"Enjit-enjit semut sapa sakit naik naik atas"

Memang kelakar habis citer ni.. Watak kak limah yang selambe dan dengan trademark lagu enjit-enjit semut ala-ala cam malas nak nyanyi memang wat aku geli hati.. lagi-lagi dengan gelagat orang kampung dengan aksi bomoh-bomoh undangan yang menyangka kak limah adalah hantu..hehehehhe Bomoh jawa tu pun sampai demam dibuatnye bila kena lempang ngan kak limah...ahahahahha

Agak ketinggalan juga menonton cerita ini di panggung wayang, namun dapat tengok cerita ni kat Astro First dan kat hard disk yang didownload.. hehehehe bersepah-sepah link download cerita ni kat mane2 forum kan..uhuhuhu tinggal korang nak sedut ke tak terpulang tepuk dada tanya selera..

Baru tau maksud tok bomoh siam tu punye mantera..rupanye maksud mantera masa dia panggil hantu dalam dielek kelantan adalah tipu... my ofismate punye husband suka betul ngan mantera tu...hahhaahha anyway sape2 yang tak tengok gi la subscribe Astro First (bagi pelanggan Astro).. Dalam masa 2 hari tengok cite ni sampai lebam.. xpun beli DVD or kalau malas nak keluar duit anda tu..download jeww.. bersepah-sepah link download cerita ini... huhuhuhu Jangan tanya saya, sila GOOGLE sendiri k.. huhuhuhuhu well enjoy the movie.. till now i heard still ade kat pawagam lagi citer ni.. tapi susah la nak pi tengok sebab time tayangan slalu tak banyak bila dah akhir-akhir ni..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe