Social Icons

Pages

Friday, January 14, 2011

First post in 2011

Aahhhaa well, hari ni dah masuk 14 hari di tahun baru @ tahun 2011. Masih tak terlambat for to wish Happy New Year right.. hehehehe.. Dekat sebulan juga tak mencoretkan apa-apa di ruangan blog sendiri.. sedar tak sedar rupanya dah lama aku ade akaun blog ni lebih kurang 6 tahun cuma tahap kerajinan aku di alam ini tak serajin mereka yang berupaya menjana income melalui blog.. Most of blog aku lebih kepada my personal life and for sure kinda boring to others to follow or read my post... This is a place aku luahkan segalanya..but for right now, tak banyak dah aku menulis pasal kisah hidup aku and share everything lagi kat sini sebab rase nak privacy pulak.. huhuhuhu BERANGAN sedangkan di alam sebenarpun bukan boleh PRIVACY banyak benda kan...

Actually maybe laptop hilang buat aku hilang dan tidak mempunyai laptop buat aku lagi tidak rajin memikirkan post kat blog.. ni pun curi-curi time kat ofis untuk menulis blog sementara nak tunggu time balik.. Kat umah stakat WIFI ngan HP just look FB and download lagu je.. That my life skang.. nothing best.. But yang best pergi HOLIDAY.. Yeaahh.. i'm just come back from holiday..Jangan jealous no..

Well ke mana arah tuju blog ini selepas ini..bakal difikirkan nanti.. Moga terbuka hati kembali untuk aftif blog kembali nanti.. Tengah rehab sekarang..bila dah ade idea best arah tuju nanti..InsyaAllah AVLCREATIVE akan muncul dengan wajah baru.. huhuhuhuu

Adios...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe