Social Icons

Pages

Tuesday, December 14, 2010

Mystery Shopper


Ermm ni salah satu income bagi orang-orang yang suka menjadi mystery shopper. Actually income tu taklah banyak dia boleh kasi tapi ermm seronok buat evaluation for the company and in the same time hoping they can improve the service.

Mystery shopper ni kiranya korang jadi pembeli yang menilai service, layanan, product tentang sesuatu brand/company. Assigment yang diberi boleh pilih ikut available time yang boleh anda lakukan sesuatu assignment.

Kebanyakan fastfood macam KFC, Pizzahut, A&W, McDonald, Shell dorang guna mystery shopper untuk meningkatkan prestasi servis dan kualiti mereka melalui komen daripada mystery shopper.
Kalau korang nak jadi salah sorang mystery shopper just email saya.. nanti saya akan referkan anda untuk menjadi salah seorang mystery shopper.

Sebelum anda diterima menjadi mystery shopper, perlu membuat sedikit tutorial dan test bagi memastikan anda faham konsep mystery shopper dan produk-produk yang perlu dinilai. Dulu zaman-zaman kerja shift, rajin saya buat benda ni.. yelaa makan KFC dan pizza free..hehehehehe first memang pakai duit sendiri dulu nanti dorang bayar balik set yang korang beli tu + sedikit saguhati untuk kerja2 yang korang lakukan..ehehehehhe

Jom.. kalau rasa-rasa nak join.. email saya dan boleh pm saya kat YM regarding mystery shopper. Let have fun and free shop..heheeehhee

Email / YM : miss_bonafide75@yahoo.com

1 comment:

Prinzessin said...

wei..aku nak jd misteri shopper!!!

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe