Social Icons

Pages

Wednesday, September 1, 2010

Buffet Ramadhan 2010 - Restoran Haji Sharin Low

Ermm.. ni ada satu tempat nak berbuka lagi. tengah-tengah gaji dah keluar dan minggu-minggu terakhir bulan Ramadhan ni ramai yang nak gi berbuka dengan officemate, housemate, classmate, family dan sebagainya. ni salah satu kedai yang masuk JJCM(rancangan TV3 tu..) restoran seafood masakan cina muslim. Restoran ni ada 3 cawangan : Bukit Antrabangsa, Jalan Ampang dan Shah Alam. Untuk maklumat lanjut boleh layari kat Facebook :http://www.facebook.com/HjSharinLow

Restoran ni menyediakan juadah berbuka dalam beberapa set dan boleh juga tempah ala-carte. Antara set yang ditawarkan seperti :

Ramadan Buka Puasa Packages

Package A - 2-3 pax - RM 98
Baby Kailan Ikan Masin
Daging Jiang Chong
Udang Butter
Ayam Kam Hiong
Tauhu Mukmin
Sup Cendawan
Nasi Putih

Package B - 4-5 pax - RM 168
Ying Yong Kailan
Udang Butter/Nestum
Tauhu Telur Masin
Ikan Norway Stim
Ayam Marmite
Daging Lada Hitam
Sotong Lak Chi
Sup Seafood Cendawan
Nasi Putih

Package C - 6-8 pax - RM 268
Ying Yong Kailan
Ikan Siakap Stim
Ayam Champion
Daging Hotplate
Udang Telur Masin
Tauhu Sos Ketam
Sotong Butter
Hoi Sin Kang Sup
Nasi Goreng Cina

Package D - 9-10 pax - RM 388
Loh Hon Zhai
Shark Fin Sup
Ikan Kerapu Stim
Tauhu Sos Ketam
Udang Telur Masin/Pasir Emas
Ayam Ying Yong
Daging Lada Hitam
Sotong Butter
Nasi Goreng Seafood

All packeages include:
Dates
Lo Han Guo (Hot or Cold)
Mixed Fruits
Bubur Manis Chinese Style

Untuk tempahan boleh hubungi : 012-913 1363, 012-685 4101 , 012-373 1999. Menu untuk ala-carte boleh tengok kat Facebook link yang diberikan tu.. Selamat berbuka..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe