Social Icons

Pages

Sunday, July 11, 2010

Demam bola berakhir..

Arrrrgggghhh demam sudah baik.. huhuhuhu Piala Dunia berakhir pagi tadi dengan menyaksikan pasukan Sepanyol merangkul kejuaraan di masa tambahan. Semalam, aku tak pun menyaksikan perlawanan antara Sepanyol dan Netherland sebab kerja kan pagi ni.. Tapi at last masuk lambat juga ke office sebab terlupa kunci jam dan disebabkan ubat demam yang aku makan tu..huhuhuhuh But sempat juga tengok closing ceremony semalam.. Memang hebat!!! Bravo for Afrika Selatan.. All in multimedia effect yang sangat hebat dan mengkagumkan.. huhuhuhu

Sebut pasal piala dunia ni, aku awal-awal dah gantung jersey..hehehehe sebab semua pasukan pilihan aku kalah but at least German got third place.. Tapi piala dunia menjadi kecoh dengan kehadiran sotong bernama PAUL di German yang meramalkan tekaan tepat mengenai setiap perlawanan..

So.. another World Cup at Brazil in 2014.. Go Brazil.. Go Brazil.. please do something for next world cup.. huhuhuhu

1 comment:

~ ReD ~ said...

hehehe...aman sikit tido aku lepas ni xde dgr org jerit2 gooaaalll! haha


Latest Entry :IPhone?BlackBerry? atau HTC?

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe