Social Icons

Pages

Wednesday, May 12, 2010

THANX XOXO..

Feeling tired right now.. Back from audit training and suddenly ade mood nak update blog.. dah lame tak menulis kat ruangan ini.. Entah lah sekarang dah malas nak menulis dan update apa-apa kat sini sebabnya mungkin.. mungkinla pasal sibuk dengan kerja.. walau sebenarnya masa aku banyak kat FB..hehehe tapi mungkin aku tengah hilang soul nak menulis.. Entah bila nak balik soul tu pun aku tak tau... uhuhuh tapi ada masa aku akan menulis walau hanya sedikit..huhuhu

Anyway last week really a great week in my life.. WHY???

It's my birthday.. OMG.. another number ++++ ... huhuhuhuhu Now i'm 26.. huhuhuhu And 1 thing bila dah naik 26.. surround people always ask the same question...bonus question.. "Bila nak kawin???"

Aku bosan nak menjawab sebab sekarang ni masih SINGLE. So esok lusa ade jodoh kawin laa..kann.. uhuhhuhu Now aku mengisi masa lapang dengan bergumbira bersama kawan-kawan tersayang, family dan hobi..

Anyway thanx a lot for birthday surprise to my housemate.. Unexpected pun korang nak celebrate tapi malam tu aku da get ready ngan pakai baju jersey ngan tracksuit.. sebab aku tau mesti ade niat jahat..huhuhuhu mesti ade tepung ngan telur sebab dulu pun aku subahat..so aku tau mesti kena punya...huhuuuhhu Pakai jersey n tracksuit senang nak basuh..heheehehe jean / baju lain susah kena tepung..huhuhhu

Thanx a lot for cake and plan yang hampir terkantoi.. SORRY .. aku mengaku aku ego dan telah membuatkan korang marah sebab aku tak nak buat DARE tu..huhuhuhu so sorry .. YES on that nite aku memang tak sporting..hhuhuhuh sorry!!!!

Aku memang takde nak wish ape2 for birthday haritu.. cukuplah hidup diberkati, moga murah rezeki dan moga dipertemukan jodoh..Amin... Thanx for all my friends yang wish kat FB/handphone etc.. thanx a lot for remembering my birthday.. THANX..

1 comment:

Shirleen said...

happy birthday.. LOL.. 26 and still growing... :)

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe