Social Icons

Pages

Friday, May 14, 2010

Lagenda Budak Setan...

Aaahahahaa... Lagenda Budak Setan akan ditayangkan pada awal Jun ni.. Tak sabar rasenye nak tengok coz this is my favourite novel masa zaman sekolah-sekolah dulu. Boleh kata semua buku nukilan Ahadiat Akashah memang favourite aku..

Touching story laa kalau ikut novel.. aku tak tau la dalam filem camner kan.. Cerita ni banyak sambungan nyer.. kat bawah ni trailer filem tu.. dari segi tengok trailer.. kualiti gambar nampak cantik.. hoping cerita ni tak menghampakan aku.. k ..chow.. this nite nak layan Nightmare on elm street... Later on ade masa aku komen citer Micheal Bay ni..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe