Social Icons

Pages

Wednesday, April 7, 2010

UpDaTe...

Sekarang ni makin malas nak update blog.. Entahla macam tak de idea nak mencoretkan ape2 .. walaupun sebenarnya banyak benda boleh dikongsikan tapi sejak akhir-akhir ni mungkin banyak kerja dan penat balik keje ..mayb buat aku takde mood nak post entry.

Tadi dapat message + call from sahabat FSPPP menjemput ke program dinner Alumni FSPPP.. Bertanyakan adakah aku akan pergi??? Huhuuhu Last minute laa beb.. nape tak habaq awal-awal ..aku actually dah ade planning tapi xsure lagi..huhuhuh Tengok la kalau rase free aku pergi laa lagipun dah lame tak jumpe sahabat-sahabat FSPPP..

Tak lupa sekalung takziah buat keluarga Allahyarham Din Beramboi di atas pemergian beliau pada jumaat lepas. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. Amin..

This friday.. akhirnya penantian selama 2 bulan berbaloi.. aku dah tak sanggup nak tunggu lama-lama dah..huhuhu So waitingla i'm upload the picture nanti..huhuhuh Mr Black coming.. I'm Waiting for U..heheeh

Hari sabtu ni ade exam SPA lagi..huhuhhu Ermm InsyaAllah pergi dan jumaat pergi survey jalan nak pegi tempat exam tu.. paling bosan ramai kawan2 aku dapat kat dewan Mardi.. Aku lak yang tercampak kat Bangi..huuhuh takpelah moga dipermudahkan segalanya.. Amin

Ya Allah permudahkan segalanya.. Hanya kepadaMu aku berserah.. Amin

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe