Social Icons

Pages

Tuesday, April 13, 2010

P.I.C.T.U.R.E


" A Picture is worth 1000 words".


Gambar menceritakan segalanya. Pelbagai memori dan kenangan diabadikan melalui gambar. Bercerita pasal gambar ni.. sebenarnya aku tersangat minat dengan fotografi. Sejak dari bangku sekolah dan pernah masuk kelab fotografi sekejap tapi tak berapa aktif sebab aku lebih menumpukan pada kelab lain..ehehehe masa tu kesedaran masih belum tinggi lagi...hehehe


Minat fotografi ni mula berkembang sejak zaman universiti dan sejak berkawan-kawan dengan budak Art.. hehehhee Dan sejak aku pandai menggodek perisian grafik ni seperti Photoshop, Illustrator, Flash etc..ehehhe Aku memang suka dengan design dan mase kat universiti bila program ade jer yang aku offer buat design esspecially for my own program.. Nak kate terror sangat tu tak la.. tak la pro sangat tapi ade la bakat-bakat tu skit..eheheheh Tapi sayang kebanyakkan artwork aku hilang sebab hard disk hilang kena curi.. Paling sedih artwork majalah ciptaan masa keje kat Astro tu ... terbaeekkk design majalah yang pernah aku buat.. tapi sayang kan hard disk hilang..huhhuhuh


Wish aku skang nak amik either D5000 or Eos 550.. Tengah duk pikir-pikir nak amik mane.. Sabtu ni ade PC fair ingat nak pi tengok-tengok, mane tau ade promotion boleh rembat satu..ehehehe Skang ni rasa macam nak posting gambar je.. malas nak nulis-nulis ni.. tak banyak idea skang..ehehehe Tunggu posting aku selepas ini dan terasa nak buat perubahan blog.. InsyaAllah.. kalau ade masa aku nak tukar layout blog ni.. tapi tengokla..huhuhuh kalau RAJIN.. heheheh


Esok kursus dan next week pun kursus lagi.. huhhuuh biasa la kerja tanpa kursus tak sah.. kalau xcukup 7 hari susah aku.. karang akhir tahun sibuk carik kursus nak cukup syarat kursus setahun.. Biasa la kerje gomen memang camni..huhuhuhu

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe