Social Icons

Pages

Wednesday, February 10, 2010

wayang + komitmen baru..hehehehe

Tadi petang sempat hang out keluar tengok wayang dengan housemate dan juga Nell. Mula-mula aku keluar dengan housemate tengok wayang kat Pavilion. Gi tengok citer tooth fairy lakonan The Rock tu.. Memang kelakar dan best la juga..

Then, on the way nak gi Mid Valley, si Nell lak ajak tengok wayang. Yang best tiket free!!! hehehehe apelagi tiket da free, so aku pun join la team si Nell ni dengan menonton citer The Spy Next Door dalam around pukul 9 tadi.. huhuhuh Memang best citer ni.. citer action + comedy yang sangat best dan perlu ditonton kalau tak tengok lagi..huhuhu Actually da lama aku tak menonton wayang..huhuhuhuh

Next month, komitmen aku bertambah dengan aku bakal menerima somebody in my life!!!!!!!!! Jeng!! Jeng!!! Lain macam jer kan bunyi tu..huhhuuhhu Tunggu jer la post next month aku akan kenalkan Mr M yang bakal menjadi peneman hidup tak lame lagi..heheheehhe Jangan mare yerr.. status hidup aku masih tak berubah walau dengan kehadiran Mr. M.. huhuhuhu Still single available lagi tuuueee walaupun dengan adanyerr dia..eheeheh

Tapi bulan 5 baru aku akan serius dengan Mr. M sebab aku kasi dia teman adik aku dulu.. Sementara tu, aku boleh lagi hidup berdikari tanpanya.. Dan sebelum ni pun, aku da biasa tanpa adanya pun takper sebab bukan satu kepentingan apatah lagi keje kat KL kan..uhuhuhhu

Tunggu jer la aku update blog nanti bila dia dah sampai nanti..heheehhe dah larut malam aku pun nak tidur..hehehehheeh

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe