Social Icons

Pages

Friday, February 19, 2010

video surat seorang ibu




This video really touched my heart!!!! Air mata mengalir melihat video ni.. Yelaahhh.. kadang-kadang terasa dan terkena pada diri sendiri sebab kerjaya aku pun kadang-kadang membuatkan aku sendiri jarang-jarang balik.. Nasib itu dulu waktu masa kerja dengan KFC.. jarang-jarang aku balik rumah sampaikan raya pun kena kerja dulu.. Alhamdulillah Tuhan tu Maha Pengasih dan mendengar rintihan hati ini, akhirnya dapat kerja kerajaan walaupun bukan menggunakan ijazah tapi syukur waktu bersama keluarga itu ada!!! huhuhuhhu Duit bukan segalanya.. duit boleh dicari tetapi kasih sayang itu sukar dijual beli.. Sekali kita terlepas selamanya akan merana..

Lagi sedih bila aku dengar satu kisah ni, Anak-anak dah berjaya memang pangkat besar dalam kerajaan dan swasta dan dah bercucu tetapi mak mereka sanggupnya nak dihantar ke rumah orang tua.. "Mak seorang boleh jaga anak seberapa ramai, namun anak yang ramai belum tentu mampu menjaga mak seorang" Mendalam maksud tu..huhuhuh Pikirlah sendiri..huhuhu

Video ni dihasilkan oleh Candidsyndrome team, wedding photographer yang memang famous tu Saiful Nang.. Sebuah video walau ringkas namun mesejnya padat.

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe