Social Icons

Pages

Monday, February 8, 2010

Shopping!!!

Pergghh!!!!! Bercuti sakan aku 2 hari ni.. Lagi-lagi gaji dah kuar..uhuhuhu Shopping time!!! hehehehe Nak kate shopping sangat tu tak la, aku just gi beli barang-barang keperluan dan stok-stok makanan coz gaji kuar awal, then next month kayap!!! huhuhuh persediaan awal..hhehehe

Smalam gi la TESCO kat puchong, sangatlah ramai orang. Almaklum la CNY dah nak dekat, then semua hypermarket buat harga runtuh potongan sana-sini... so ramai laahhh yang bershopping smalam.. Sampai trolley 2 kali habis..siap kena tunggu.. paling tak best, masa nak ke sana-sini kat dlam Tesco tu asyik berlanggar jer trolley!!!! Tapi semalam yang buat aku angin, cashier siap boleh scan next customer punyer barang kat aku.. Bengang tul, nasib aku nampak kalau tak free la orang belakang tu..huhhuhuhuhu

Ermm ahad lepas memang penat, pegi kenduri kawin kat Klang.. Lagi penat sebab setiap kali nak cari jalan ikut peta, tak sah kalau tak sesat.. 2-3 kali la pusing dan singgahan terakhir kenduri kawin tu sampai dah dekat pukul 4, kira majlis dah nak tamat.. Kitorang jumpe pengantin, salam-salam, kasi hadiah terus gerak balik KL..hhuhuhu Nasib laa 2 tempat jerr nak kena pegi kat Klang..huhuhu anyway congrate to Ros and Sarina for your wedding!!!!

1 comment:

~ ReD ~ said...

aku kalau time nak raya2 ni kan.. meeemang aku elak gi shopping..huiihh! tahu sgt dh cmne gaya rupa shopping complex tuh...

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe