Social Icons

Pages

Saturday, February 6, 2010

NoT FeeLing Well!!!!

Lately ni dah dua minggu aku dilanda musim demam. Mula-mula, sakit-sakit badan sebab penat mengangkat barang pindah ofis.. Sabtu ahad aku keje then pastu isnin ngan selasa aku amik MC sebab tak sihat...huhuuh

Hari Rabu tu, masuk ofis lepas MC dua hari. Then dalam tengahari dapat call my best buddy friend mum past away!!! Very sad!!! Last jumpe her mum masa dia baru kawin and masa tu nak bawa mak dia gi berubat.. Tu la last jumpe then tau-tau dah pegi!!! Salam takziah buat Y sekeluarga..

Then khamis tu aku demam!!! Tapi sebab aku dah dua hari tak datang minggu tu aku gagahkan jua pegi ofis sampai jumaat.. Nasib baik that week cuti sampai Isnin coz Isnin Hari Wilayah.. Hrmm.. nak kate rehat tak la juga, sabtu kuar beli barang wat BBQ, Ahad bz ngan BBQ then Isnin sempat lagi naik Cameron..huhuhuhu memang penat lak tu dalam keadaan tak berapa sihat.. Selasa masuk ofis dengan keadaan masih belum sihat.. Rabu terus EL sebab aku tak boleh nak bangun..huhuhuh

Khamis and Jumaat semalam masuk keje.. Sebab keje dah bertimbun kat ofis.. Aku fikir2 nak merehatkan diri, terus apply cuti untuk isnin dan selasa ni.. saja nak rehatkan diri kat umah sebab badan tak berapa sihat.. Kawan-kawan call advice aku suh pi hospital check sebab da 2week aku masih tak sihat..huhuhu If isnin ni not so good, aku akan pegi hospital check darah..huhuhuh

Esok ade kenduri kawen kawan masa kat uitm melaka.. Nak tak nak kena la pegi sebab kawan baik..huhhuhu That Y hari ni aku malas nak kuar.. Kalau ikut harini nak kuar tengok wayang.. Tapi aku da cancel semua plan sebab nak berehat coz still not feeling well!!!! huhuhuh Doakan lah kesihatan aku bertambah baik..Amin.. uhhuhu

1 comment:

~ ReD ~ said...

huiihh! ko buat keje apa laaa sampai demam 2 mggu ni..?

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe