Social Icons

Pages

Wednesday, February 10, 2010

.....................

Damn S**** perasaan rindu tu menjelma kembali bila aku menyelak-nyelak blog orang, terbaca satu entry blog yang ade pic aku..huhuhuhuhuh pic last year kot mase reunion geng-geng MPP!!! Huhuhu tiba-tiba teringat kembali zaman-zaman dulu kala.. Zaman-zaman jadi MPP dan geng2 MPP.. Memegang tampuk kepimpinan sambil belajar memang sangat berat sebenarnya.. Time ni la nak kenal kawan dan lawan..huhhuhuh

Bila pegi kenduri kawin kawan UiTM melaka, banyak kenangan yang diimbau kembali.. Dan bila aku renungkan kembali, aku merasa sangat terharu dengan pengorbanan kawan-kawan.. apatah lagi bila kita berjauhan dengan keluarga..uhuhuhu

Far away in my heart
Really missing all time we've been together
I realize time never return back
Ever and never forget all of u
None could break our friendship
Don't cry but smile when remember our memories, I will let it
Stay remain in my heart till my last breath...

Ntahlaa ape-ape punye karya bila dah tengah malam ni..huhuhuhu

rindu kawan-kawan sekolah, universiti, kawan-kawan tempat kerja lame..huhuuhu apa kabar lah mereka di sana..huhuu really miss them tonight..uhuhuhu

Teringat bait-bait lagu Bila Rindu yang kumpulan Ruffedge nyanyi tu " bila rindu..terkenangmu sayang.. terasa sayu syahdunya jiwaku bila malam, makin kelam terasa diriku melayang... aku rindu sentuhanmuku rasa sayu, inginkan jiwamu selubungi, jiwa ini bawa ku dalam pelangi melepasi segala hati ini.." huhuhuhuhu jiwang la pulak..uhhuhuhu Lagu ni ade 1000 makna dalam hidup aku dan ditujukan pada semua rakan-rakanku..huhuh

1 comment:

~ ReD ~ said...

haha..layan perasaan jap tringat kenangan lama eh?:D

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe