Social Icons

Pages

Wednesday, January 13, 2010

New Layout & Skin...

Ahhhaa... i've changing my blog skin!!! I don't know why i choose this layout but preferable for 3 column blog layout.. huhuhuhu Entah ke berapa kali aku tukar laaa.. skin blog tapi dah lame tak tukar.. so new year with new skin.. huhuhuhu Sebab musabab aku tukar pun sebab skin lame takde ruang untuk orang komen blog aku..huhuhuh so aku tukar laa.. Ermm look like this time macam biasa jerr aku punyer skin ..tak se'happy' blog skin yang lepas tapi aku dah malas nak cari dan aku nak blog yang simple je..huhuhuhu

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe