Social Icons

Pages

Tuesday, January 12, 2010

Got Free HP...yeaayyy


Mesti korang pelik ngan tajuk entry kali ni... Actually haritu masa turun makan kat cafe tingkat 4, ada satu pomosi Maxis berkenaan corporate plan. Masa tu saje-saje je tengok promotion dan sempat tanya kat abang tu pasal Blackberry. Then, rasa macam corporate plan tu macam lagi ok, so after lunch pergi lah daftar. Masa daftar tu dapat lah some gift dari Maxis. Then untuk plan tu boleh dapat HP free dengan syarat kontrak 24 bulan guna bil. Aku memang dah guna bil, so rasa macam nak amik. pikir-pikir terus amik then switch my plan from plan A to plan C.. rahsia guna plan aper..heeheheh


Dengan plan tu aku akan dapat HP free Sony Ericsson. Tadi tengahari baru dapat HP tu.. kira da lame gak aku tunggu bila dia nak kasi sebab daftar before Christmas Eve haritu then promoter tu janji nak hantar dalam masa 1 week.. At last after 3 week baru dapat..huhuhuh Semalam baru jer asking kat operator Maxis.. Alhamdulillah tadi dapat HP SE T715. Oklaa sape nak kasi hand phone free kan.. huhuhu Aku pun skang da bosan ngan HP touch ni.. heheehhehe Hati gumbira ini hari..heheehhe

3 comments:

~ ReD ~ said...

oit2! jeles ni org tu dpt hp free!! sony ericsson plak tuh! cis! ;p

*berdisiplin sungguh layout anda* hehe

avl_creative said...

heheheh jealous la tuh!!! ni ak nak jual hp LG touch aku nieh.. da sronok pakai hp SE walau cikai2 jer tapi xsusah nak sms..uhuhuh

nixaeemran said...

jelesssss sangat!

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe