Social Icons

Pages

Sunday, January 3, 2010

1 day work in 2010...

urrgggg.... malas jer nak bangun pagi tadi nak pergi kerja.. dah pulak semalam hujan lagi buat aku terlambat bangun sebab aku nampak gelap jerr pagi tadi...eheheheh pagi-pagi depan rumah dah jammed sebab sekolah depan umah..huhuhuh

Tengok muka-muka budak sekolah.. tiba ter'flash back' memori masa zaman sekolah.. Hahaahah kelakar dan lucu bila aku ingatkan kembali zaman sekolah-sekolah dulu..apatah lagi hari pertama masuk sekolah.. huhuhuh Tersenyum sorang-sorang aku pandang sekolah tu sambil ingat kenangan masuk sekolah dari tadika hingga lah tamat SPM.. Best tau sekolah..heheeh

Malam semalam sempat gak bercakap dengan x-level mate masa kat UiTM Melaka. Banyak betul kenangan yang diimbau.. sedar tak sedar hampir sejam setengah aku bercakap telefon dengan dia..huhuhu Memang tak dinafikan zaman UiTM Melaka banyak memberikan kenangan terindah dalam hidup aku..ehehehe zaman mula mengenal erti hidup bersama-sama kawan-kawan..huhuhu tergelak jerr bila ingat kenangan tu..huhuhuh Dah nak kawin dahh.. kawan aku sorang tu.. Aku ni jadi wakil untuk menjemput kawan-kawan lama untuk majlis tu..

1 day keje.. macam biasa fail dah mula berlambak.. Dan pagi-pagi kena semak kes yang masih pending dalam tahun 2009...hhuhuhuh Malas la nak citer pasal kerja tak syokk..eheheeh lagipun banyak benda kerja yang tak perlu didedahkan..heheheh semuanya berstatus RAHSIA dan SULIT kan..huhuhuh boleh pulak lupa last week nak update laporan bulanan.. harini kena lah buat huhuhhuuhh..huhuh daahhh... sambung kerja balik..huhuhuh

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe