Social Icons

Pages

Wednesday, December 2, 2009

Touch n Go Version Baru..heheheh

Pagi tadi pegi program inovasi KKR kat dewan. Ade pameran dari agensi dan jabatan bawah KKR. Dari semalamnye dah berkenan kat touch n go tu tapi masih berfikir-fikir lagi.. so peluang pagi tadi semestinya tak kan ku lepaskan..sebab satu malam aku fikir bila lagi nak buat.. nak pi kl sentral hub touch n go malas..huhuhu

Kat booth touch n go tu, dorang ade perkenalkan touch n go version boleh letak personal picture. Kiranya kita boleh mengabadikan gambar kita kat kad touch n go. Aku pun fikir punya fikir letak laa gambar aku mase pegi jepun kat dalam train.. Memang best laa.. cantik siut kat ade pic aku tu..hehehe sesetengah orang tadi letak pic wif family, boyfren, girlfren etc laaa.. aku malas sebab aku nak letak pic aku yg paling berharga dalam hidup..hehehe

Buat masa ni.. touch n go version tu belum launching sepenuhnya.. Tak silap tadi pegi hub kat kl sentral for terminate kad lame.. dorang ade bagitau tahun depan baru boleh buat kat hub or other touch n go service center.. tak silap harganyer RM25 for satu kad tu.. itupun dorang terkejut tengok kad aku coz ye laaa belum launch lagi..tibe2 customer dah bawa kad tu..hehehe
itupun tadi at first staff tu cakap aku tak boleh nak transfer balance dari kad lama ke kad baru coz aku bukan beli kad kat situ. Aku pun claim balik ape orang kat booth tu cakap yang boleh buat kat kl sentral... then kate nak charge lak tiba-tiba.. setakat rm5 aku pun cakap boleh jer.. potong je laa kat balance touch n go aku tu...

lagipun aku memang bengang ngan kad touch n go tu.. dah laa berkali-kali kena block.. menyusahkan sebab kena pegi hub kat kl sentral for unblocking.. kawan aku yg keja kat touch n go nasihatkan suh tukar kad lain.. it was another reason aku pi wat kad version personal tu..hehehehe Kira aku antara early customer..hehehe best tu..hehehheeh picture akan diupload kemudian..heuuhuhu

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe