Social Icons

Pages

Sunday, December 27, 2009

TiREd We3kenD!!!!!!!!!!!!!

Merry Christmas for all Malaysians… Cuti krismas hari jumaat sempat gi tengok Alvin & The Chipmunk 2 kat pavilion. Cam biasa, mesti reserve dulu tiket sebab hari cuti confirm wayang penuh apatah lagi kat Pavilion. Dalam banyak-banyak shopping complex aku jarang skit nak lepak pavilion.. semalam jalan-jalan before masuk wayang ade pameran Barbie Girls.. Sempat gak amik picture collection tu..

Berbalik kepada citer Alvin & The Chipmunk 2..memang best!!!! Memang gelihati melihat telatah 3 budak comel tu apatah lagi dalam sekuel kali ni dengan penampilan khas Chipmunk version Girl pulak.. Rugi tak tengok kat wayang sebab memang best!!!! Balik singgah makan kat Wangsa Maju.. Aku try makan kue tiaw sup tulang.. Perghhh.. memang sedap hingga berair mata makan..eheheheh

Hari Sabtu tengahari rancang nak lunch kat Jln Bellamy tapi disebabkan 3 kali asyik terlepas simpang masuk at last pegi makan kat tempat makan rumah yang first skali berkenan nak duduk kat Jalan Ipoh. Boleh tahan la makan kat situ dan harganya pun murah… Then teman Jue gi cari hadiah for exchange gift tempat keja dorang ngan hadiah birthday kama dan fira. Memang penat nak cari hadiah.. Dari petang hingga ke tengah malam kitorang mencari dari BTS ke Sg.Wang dan destinasi terakhir ke Sunway Pyramid. Hahahaha Kitorang memang giller mencari hadiah..ehehehe Tapi itu memang kebiasaan kitorang dan mase Raya Haji haritu memang puas meronda shopping complex kat KL ni..hehehe Nasib baik singgah kat Sunway Pyramid, malam t uterus amik Fira tidur umah.

Ahad the day of Kama Birthday.. hehehehe malam semalamnye memang kitorang dah planning nak wat tak tau jer dan tak nak wish langsung.. Masa discuss ngan Yani kat bilik Ju, Kama dah cuak kot siap cari kitorang takut kena malam tu.. Tapi tidak… kitorang tak planning nak kenakan dia malam tu..hehehe Pagi tu sian kama kena kerja.. aku ngan ju memang wat tak layan pagi ahad tu..wat cam biasa tak nak wish lagi sampai dia gi kerja…hahahah (kitorang tengok dia cam down jerr kaannn..yess plan Berjaya..hehehe)

Planning nak kenakan fira ngan Kama dengan kasi hadiah olok-olok dulu memang berjalan lancar dengan kotak hadiah dan pembalut hadiah dah ade kat umah…. Memang lawa hadiah tu kitorang balut..heheheh siap kotak mahal tuuuu..heheheheh Then, kuar pegi Pavilion teman Jue cari barang nak wat DIY present. Pegi Pavilion tak jumpe at last pegi beli kat OU. Between tu, pegi amik KFC for celebrate birthday Kama ngan Ju..

Malam lepas balik OU, start the planning celebrate birthday Kama. Isshh kali ni semua yang di plan tak jadi bila Kama tak balik umah.. Tak bleh nak jalankan planning nak ikat dorang then kidnap masuk dalam keta bawa gi mane2 dulu kerr.. Lakk tu mase nak cari tempat yang sesuai kat Titiwangsa tu, hujan pulak.. hampir mendownkannn aku ngan Jue gak sebab semua pondok2 penuh ngan orang duk bercintan.. Ishhh kacau plan lak.. Nasib hujan sekejap dan at last buat party kat area depan tapak Eyes on Malaysia tu.. Program berjalan lancar..hehehe penat gak jadi PIC untuk celebrate birthday dorang nii.. HAPPY BIRTHDAY TO KAMA & FIRA!!!!! Tak tau la cane nanti birthday aku nanti sebab dah jadi syait.. kenakan orang..huhuhuhu Next birthday Bulan 2..heheeheheh

Anyway bila kuar 1 umah..hilang segala stress.. makan sama..borak2 sambil mengenakan masing2..eheheh Aku bersyukur dapat housemate yang happening dan giller kepala.. Enjoy duduk umah tu..huhuhuh walaupun kadang2 kala ada mase tak sebulu..biasa laa kan ..sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula kami satu rumah..ehehehe!!!!!

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe