Social Icons

Pages

Thursday, December 31, 2009

New Year Day!!! A day for Rest..




AAahaaa.. Selamat tahun baru!!! Amacam semalam celebrate kat ner??? Malam semalam banyak hot spot tempat lepak for celebrate tahun baru.. Ada yang kat Dataran Merdeka, KLCC, Bukit Bintang dan sebagainya.. Tapi yang penting celebrate tu boleh.. BUT janganlah lakukan perkara yang tak senonoh kan!!!!! Biarlah tahun baru dengan life yang lebih baru.. Mencari perubahan dengan lebih positif.. Berubah untuk menjadi lebih berjaya dan terus berjaya dari tahun-tahun lepas...


Semalam aku ngan housemate sempat juga laahh melihat bunga api kat KLCC.. Tapi yang bosan macam biasa malam tahun baru mesti jammed!!! huurrggg paling benci apabila orang amik kesempatan dengan parking RM15... tak sampai brapa minit tu kitorang parking..huhuhuh semata-mata kerana 6 minit bunga api melayang RM15.. huhuhuhu


Hari ni.. apa aku buat???? Kalau ikut planning memang nak keluar.. Tapi bila semalam sakit perut yang amat sangat... aku pun tak tau kenapa dan bisanya masih terasa hingga ke saat ini..huhhuhu aku mengCANCEL all my planning TODAY!!!!


So hari ni berehat kat umah sambil basuh baju..hehehhe Layan movies kat Astro ngan kat hard disk yang aku dah lama kot download tapi tak tengok-tengok lagi... Lagi best pastu melayan buku dengan diiringi music kat hitz.fm.. huhuhuhu Best..memang best.hehehehe Dah lama tak merehatkan minda macam ni.. kalau tak asyik kuar je dan aliran duit pun makin laju laaa keluar dari poket..huhuhuh


Bagus juga sekali-skala kita merehatkan diri dengan bersendirian dan melakukan perkara yang kita suka..huhuhuhu Coz in every moment in life ada masa untuk diri kita, keluarga&kawan-kawan, bekerja dan sebagainya.. Sometime we need to be alone and re-energize our life with REST and DO SOME THING WE LIKE!!!! hehehehehe Badan dan minda perlu direhatkan seketika agar ianya dapat bertenaga semula hehehhee!!!!


Setiap orang ada cara masing-masing untuk merehatkan dirinya.. Kalau aku, lebih suka satu hari tu duduk umah sambil mengSPAkan diri.. Then tidur secukupnya.. Dengar music sambil layan buku / menulis blog dan layan movies kat AStro..huhuhuh Itu dah cukup untuk aku berehat dengan tenang..heehehhe

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe