Social Icons

Pages

Monday, December 21, 2009

my life not complete without....

Hahahahah tetiba terfikir pasal ayat ni.. Entah macam mane boleh terkeluar pasal this words. Setiap orang pasti mempunyai kehidupan dan gaya hidup masing-masing. Setiap dari kita mepunyai kehendak yang berbeza. Sesetengah orang akan merasa hidup ni tak complete kalau tiada orang tersayang, handphone, duit, kereta dan sebagainya.

How bout me??? So i will listed some of things that would make my life look complete.. For me, this things very important coz it would my life crazy without it..
  • FaMily - without them who am i today...

  • FriEnDs (esspecially geng2 kat Anjung Villa.. without them my world will singing SePi song..huhuhuhu)

  • HandPhone - xde hanphone susah.. sebab xle nak call tapi tak berape penting sebab ade mase aku akan off HP sebab mencari ketenangan

  • HardDisk - all my StuFF here.. Ermm dulu mase kena ragut hilang 1- byk tul keje kat dalam tu.. huhuhh

  • Wallet - Penting sebab isi duit, kad etc.. without xmakan la aku..ehehehe

  • FaCeBook - Penting ker?? Ye kot byk2 kwn2 kat situ yang penting FarmVille tempat melepaskan StResS aku..huhuhh

Ntah ape2 laaa yang aku pentingkan tu.. Tapi the most thing yang akan aku pilih Family & Friends.. Sebab jiwa manusia ini memerlukan kasih sayang dan inginkan perhatian. Harta dan segala keduniaan tidak dapat memberikan nilai kekeluargaan dan persahabatan. So Enjoy yourself with Family & Friends Value.. Jangan abaikan kerana peluang mempunyainya hanya sekali.. Menyesal seumur hidup pun tiada guna.. huhuhuh Adios...





No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe