Social Icons

Pages

Monday, December 14, 2009

ChEcK DaRaH....






Sejak semalam PSM KKR ada mengadakan sesi pemeriksaan darah untuk mengetahui jenis-jenis darah. Pemeriksaan diadakan untuk pengemaskini jenis darah di dalam HRMIS. Aku, sebelum ni confident yang aku darah jenis B, then tadi pegi check rupa-rupanya O+.. huhuhuh

Ermm kenapa aku confident B??? Sebab sebelum ni pernah buat check darah masa kecik dulu kat kampung tapi aku ni ingat-ingat lupe darah aku jenis ape. Aku pun pertikaikan sekejap darah aku ni betul ker O+ kat orang yang wat ujian tu.. Then dia cakap "if tak puas hati boleh wat sekali lagi".

Aku pun malas la nak wat sekali lagi sebab sekali check RM10.uhuhuhh Melayang lagi RM10 kalau buat sekali lagi. Bole makan McD 1 set lunch..ehehehe

Start esok aku cuti. Cuti-Cuti Malaysia.. heehhe Merehatkan minda dan fikiran hujung tahun ni dengan bercuti. Semoga kembali bekerja untuk tahun hadapan dengan jiwa lebih positif, minda lebih terbuka agar dapat meningkatkan produktiviti. YaHoo!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe