Social Icons

Pages

Sunday, December 6, 2009

ada apa 2010...

Akhirnya termeterai satu ikatan yang sah semalam. Kawan baik aku telah selamat bergelar suami isteri. Aku doakan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Dan start semalam terasa kehilangan dia dan lepas ni dia akan berhijrah ke sarawak mengikut suaminya.

Agak lama aku kawan dengan dia. Dari zaman aku skolah menengah hinggalah ke alam pekerjaan. Bila hujung minggu aku slalu lepak bersama and lakukan aktiviti together-gether. Suka duka bersama ..dari kisah cinta hingga lah bab family.. Family aku memang kenal rapat dengan dia and aku pun agak rapat ngan family dia..

Tahun 2009 bakal menutup tirai dan 2010 bakal membuka tirai. Banyak perkara berlaku dalam hidup aku terutama dalam aspek pekerjaan. Pertukaran 5 tempat kerja dalam masa 1 tahun.. hehehehhe akhirnya dalam tahun ini juga dapat jua aku bekerja dalam perkhidmatan awam. Alhamdulillah rezeki itu datang jua..

Bila sebut tahun baru mesti berkait dengan azam. Ada apa 2010 dan aku???

# tiada azam yang spesifik cuma ingin memperbaiki diri
# moga dimurahkan rezeki dan dipertemukan jodoh..amin
# hoping dapat menunaikan ibadah umrah @ haji.. Insya Allah..

tiada janji - janji sebab selalunya akan memungkirinya. So baik wat ikut flow sedia ada dan kemampuan sendiri. Long term punyer misi diteruskan seperti biasa.. jangan tanye ape misi aku sebab if aku dok cita karang tak jadi kang korang kate hangat-hangat tahi ayam ja.. cuma doakan yang terbaik bagiku..heheheh

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe