Social Icons

Pages

Sunday, November 29, 2009

salam aidiladha n reunion...

tak terlambat mengucapkan salam aidiladha kepada semua umat Islam...

This week aku tak amik sebarang cuti pun.. malas sebab xde planning nak pegi mane2 selain kenduri kawin yang diadakan dalam minggu ni. Esok Isnin pun tak amik cuti..huhuhuhu Sepanjang cuti start Jumaat lepas melepak kat shopping complex ngan housemate yang tak balik kampung juga.. Bukan dorang tak nak balik tapi cuti pun dapat 2 hari.. So terasa kepenatan nak pulang sebab cuti yang tak seberapa..

Sempat juga kami melepak-lepak kat 2-3 shopping complex area KL ni.. Dari Sunway ke Mid Valley ke KLCC ke Low Yat.. Tak lupe sempat juga menjengah sekejap ke SOGO membeli something for present.. hehehehe sape tu xperlu laaa nak citerr...

Next week, Yanie dan Nazreeq akan melangsungkan perkahwinan. Yanie ni best frenz aku dari sekolah lagi.. Ape-ape dulu bila balik puchong selalu lepak same.. Ermm da nak kawin kawan aku sorang nie.. Ape2 pun nak ucap selamat pengantin baru dan smoga berbahgia sehingga ke akhir hayat..

Hari ni Ahad duk umah sorang-sorang sebab housemate dah kerja.. Aku je yg masih cuti sebab gomen cuti ahad..hhuhuhuh Dalam 17-20 Dis ni, ader planning nak come to Melaka.. saje nak mengimbau kembali zaman2 muda-mudi kat UiTM lendu dan sekitar bandar melaka.. Plan pegi ngan best frenz mase kat uitm lendu dulu..

Dorang ni memang best frenz aku kat uitm lendu dulu.. tak ingat start semester bape aku rapat ngan dorang..tapi yang pasti assigment mesti bertiga.. biasa laa bila buat assignment mesti ade suka duka sebab mesti aderlaa kisah tak puas hati atau gaduh.. tapi just untuk kerja bagi memastikan kualiti kerja terbaek kan.. biasalaaa gado-gado sayang.. Alhamdulillah stakat ni masih berhubungan dan terkahir jumpe last week kat Sogo haritu lepas balik kerja..

Saje je set tempat kat sogo sebab dekat dengan tempat kerja aku, A dan F. Masing-masing kerja berdekatan dengan sogo dan kebetulan aku memang akan balik lalu LRT kat situ.. Bila jmpe macam biasa laaa, bercerita pasal kisah-kisah lame. Lagi best bila rancangan aku ngan A, dari pagi nak pow F menjadi... Dapat laa aku makan prosperity burger free..hehehhe Thank F for blanje makan...

Balik tu, hantar A ke KTM sebab dia balik Klang. F teman aku jap beli barang-barang umah.. Then dalam kul 9 lebih baru balik umah sebab esoknye masih keje..huhuhu Anyway lame tak jumpe .. ye lah lepas habis diploma masing-masing buat hal sendiri.. Aku dan F sambung kat UiTM Shah Alam tapi lain fakulti la pulak dan lain kampus.. susah nak jupe..ade la sekali dua jupe mase kat Shah Alam tu.. A pulak terus kerja.. Aku jupe pun dalam awal semester je dulu sebab dia amik PJJ and we are sharing book.. Sharing is Caring..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe