Social Icons

Pages

Monday, October 26, 2009

update..

lama tak mencoretkan pelbagai kisah kat blog ni.. bukan tak nak tulis atau update ape2..
buat masa ni banyak pulak keje dan pulak sejak laptop xde ni.. susah nak update..
by next week aku akan bertukar ke Kementerian Kerja Raya setelah hampir 3 bulan di ILKAP.
Hoping by this changes will make my future more bright and who know's meet my soulmate there.. hahahahha Be more happy from now.. Leaving all sadness.. heheheheh ILKAP giving more experience in my life.. but jodoh tak panjang nak duduk lama kat sane...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe