Social Icons

Pages

Monday, September 14, 2009

Selamat Hari Raya...


Salam aidilfitri buat semua.. Semoga syawal diraikan dengan gembira dan paling penting dalam kita meriah beraya jangan terlalu membazir.. Itu kan amalan syaitan.. Berhati-hati apabila memandu pulang beraya.. Ingat orang-orang tersayang... Bila sebut pasal memandu pulang ke kampung.. Jangan lupa kawan-kawan service keta.. dan paling penting jangan terlalu penat pabila memandu.. klu ngantok tu.. rest je dulu kat R&R.. biar lambat asal selamat.. Bagi peringatan ni pun sebab tadi on the way nak gi keje ader accident kat highway menuju ke Bangi.. Terbalik keta tu kat tepi jalan tadi.. Tak tau la aper terjadi sebab da lambat nak pi keje..huhuhu


Buat kawan-kawan yang mendirikan masjid pada raya ini.. Selamat pengantin baru diucapkan.. Semoga berbahagia hingga akhir hayat.. Insya Allah kalau tiada aral melintang akan hadir ke majlis korang nanti..


No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe