Social Icons

Pages

Tuesday, July 28, 2009

video uitm...

Tengah saje-saje search video clip kat youtube, terjumpa plak video ni.. Ermm ni video clip lagu rasmi UiTM versi iringan lagu baru. Dan lagu Wawasan Setia Pelajar telah diubah kepada versi Wawasan Setia Warga UiTM.. Sebenarnya lagu ni banyak bagi inspirasi kepada aku. Time-time nak exam kalau lemah semangat, saja je dengar.. bagi sedikit semangat nak amik exam. Lagu yang penuh bersejarah apatah lagi apabila konvo berkumandang lagu ni. Sayu hati bila dengar lagu ni bila konvo.. terkeluar juga laaa airmata. Bagi aku, bila dengar lagu ni, terus ingat zaman-zaman jadi orang-orang kuat UiTM suatu ketika dahulu. Di mana saja program yang dianjurkan pasti lagu ni berkumandang, tak boleh lupa bila Dr.Fau cakap "Ni kalau MPP tak hafal lagu, kena rotan" tak silap kejadian ni berlaku semasa Road Tour MPP di salah sebuah kolej UiTM Shah Alam...uhuhuhuh Mesti hafal lagu, mana taknya masa kursus kepimpinan, tiap-tiap masa kena nyanyi cam perhimpunan pagi.. Siap kasi makna lagu, tu yang buat lagi bersemangat dengar..huhuhu Sila laaah layanzzz video ni..hehehehe Adios!!!



No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe