Social Icons

Pages

Monday, July 27, 2009

Last week programme



CUT-A-THON EVENT

Last saturday, kat BTS (Berjaya Times Square) organize cut-a-thon program. Charity program yang menawarkan kepada orang ramai potong rambut percuma. At first, aku dapat info from my frenz kate wat kat Mid, tapi bile check online actual event kat BTS. Nasib check dulu..huhuhuhu Pagi-pagi housemate aku da kejutkan nak pegi event tu. Bila da sampai BTS, checking event dulu, lepas dapat info kat registration counter pegi lunch first. Makan dulu sebab perut da berkeroncong lagu jazz plus hip hop...hehehehe Between sempat gak window shopping kat BTS. At first cam malas nak join, tapi pikir free lak tu dan proffesional hair stylist yang potong, aku pun join.. Yang best dapat t-shirt program yang cool dan sijil (menambahkan koleksi lagi...eheheh).. Sambil tu menderma RM10..dapat macam-macam kat dalam goodies beg worth till RM150.. xrugi laa ..(trefer picture)




LEPAK @ MAMAK

Last week, bosan-bosan kuar jalan-jalan cari makan. On the way balik dari ABC @ Astro Bukit Jalil pegi lepak NZ kat KLCC. Actually da makan, tapi saje je nak melepak sambil tengok pemandangan sekitar KL di waktu malam dan borak-borak kosong kawan-kawan kan..huhuh Sempat gak posing sebab kat meja yang kitorang duduk tu mengadap klcc..hehehe best makan sup kat situ sambil cecah ngan roti..huhuhu


Sabtu malam, Ju plan nak makan kat Shah Alam. Gi lepak Hakim. Da lama tak lepak sane sejak meninggalkan alam belajar nieh.. Kalau tak dulu, Hakim tu da jadi sebahagian makan malam dan tengah malam aku..ehehheeh Lagi best aku memang tergilakan ayam goreng dia.. Aku tak tau laa ape yang kedai ni "mandrem" sampai ayam tu sedap.. kalah KFC...ehehehe Some pose here.. Saje bawa camera.. Detik-detik indah dirakam..ehehehe Balik singgah jap kat Uptown Shah Alam. Lame xpegi, banyak gak changing kat situ.. Oklaa nampak teratur skit..huhuhuh




No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe