Social Icons

Pages

Wednesday, May 27, 2009

miss my laptop...

Ermm laptop anda masih belum siap lagi...

Hampa mendengarnya... Aku da bosan bila laptop takde.. lagi-lagi bila officemate sibuk duk cakap karang org2 ntah ape yang dia copy dari harddisk ko.. Namun aku hope xde ape2 yang mereka buka/copy file dari harddisk aku.

Actually aku hantar laptop kat pusat service sebab masih dalam warranty. laptop aku selalu keluar blank screen warna putih.. tu sebab pi hantar kat acer service center... nasib dalam warranty kalau tak kena bayar dalam 700-1000... uiisshhh mahal tu, kalau tak pokai aku...huhuuhuh

lama aku tak update blog.. bukan tak nak update.. bila balik keje penat.. kadang2 hujung minggu kuar ...bila penat malas nak update.. esok lusa aku update citer terbaru.. banyak citer nak kongsi di sini...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe