Social Icons

Pages

Saturday, May 30, 2009

last week update...

Last week memang banyak perkara berlaku dalam hidup aku ni.. termasuklah satu perkara yang aku pun tak sangka aku akan berubah kareer dalam masa terdekat ni..

Firstly, last sabtu pegi interview for CSE Astro.. tak sangka pulak dapat.. Petang tu layan citer Syirga cinta dengan Dila kat Times Square. Bagi aku citer syurga cinta best sangat sebab sebuah cerita bertemakan keagamaan dan amat menyentuh hati apabila ditonton.. Aku kasi rating 5 star sebab best dan aku siap pegi tengok sekali lagi semalam ngan kawan keje kat kfc dulu.. Petang tu juga sempat beli 2 handbag..heheheh xsempat nak guna masa akhir2 keje kat VADS tapi xpe nanti masa kat ASTRO leh guna..hehehhe

hari ahad, lepak ngan yanie kat ioi sambil tengok citer Night at Museum 2.. Best citer tu rugi tak tengok.. lagi2 bila korang da tengok yang 1 edition dulu..hehehhe petang lepak skali ngan nell pi sunway membeli belah skit kat sana.. sambil2 tu makan free tu yang best tuh..hehehehehe

Second last day keje kat VADS, kaki aku tersepit bas rapid semasa nak balik keje.. Adoii sakit bangat sampai biru lebam kaki kanan aku.. Actually aku xsempat nak tarik kaki tetiba jer kaki aku da tersepit kat pintu bas... aku dengan senyap menahan kesakitan hanya orang berdekatan sahaja yang tahu.. nasib tak teruk..huhuhuh

Rabu, last day keje kat VADS.. Sedey nak tukar keje ni apatah lagi keakraban persahabatan yang terjalin dan member yang gila-gila membuatkan hati lagi sayu nak kuar dari sana.. Tapi apakan daya sebab offer dari Astro more better than before dan yang penting lagi dekat nak pegi tempat kerja dari rumah wat aku bertukar kerja..

Jumaat, sempat juga pi teman Ayu ngan adik dia gi Zoo negara.. Ermm da lama aku tak menjejak kaki ke sana ..last pergi pun aku tak ingat masa umur berapa ... sebab mase tu kecik lagi kan..hehehe Zoo pun da banyak berubah.. penat juga pusing2 kat sane dan satu peristiwa tak dapat dilupakan apabila cheetah nak terkam kami.. mase tu ayu nak amik gambar dia, aku tengok cheetah ni asyik berpusing dekat ngan kitorang punya tempat.. nasib baik ade pagar kalau tak jadi mangsa laaa... baru aku tau perasaan org kena terkam harimau.. ngeri..huhuhuhu

nanti aku update dengan pic...baru lagi best..heheheh

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe