Social Icons

Pages

Sunday, April 12, 2009

Blues sunday

hahhahhaa macam tajuk lagu pulak post aku hari ni. Ermm cuaca hari ini hujan. Dari tengahari hujan lepas tu berhenti dan ni sekarang tengah hujan lagi.. Membataskan pergerakan aku untuk ke mana-mana.

Hari ni aku hanya lepak kat kedai mamak sambil layan internet macam biasa. Takde perkara yang penting perlu dibuat. Nak keluar hujan, pulak tu sekarang keadaan kewangan yang tak stabil membuatkan aku sekarang berjimat. Keluar tengok wayang bila perlu sahaja dan membeli barang-barang yang perlu.

Keadaan ekonomi yang lembab memberikan hikmah sebenarnya. Kita boleh berjimat dari sekarang dan hanya membeli belah barang-barang yang perlu sahaja..heheheh 2-3 hari lepas pergi Mydin USJ, tengok ade rumah dijual kat area sempadan Puchong. Harga not bad, aku cam ade hati nak beli..huhuhuhu Bukan ape rumah ni satu aset.. At least ada juga harta dibeli dengan duit yang kita cari selama ni kan.. Dari aku membazir duit untuk perkara-perkara yang tak berfaedah, baik kita melabur untuk aset masa hadapan..

Hujan bila nak berhenti ni.. huhuhuhuhu lame laaa aku melepak sini gamaknya..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe