Social Icons

Pages

Thursday, March 26, 2009

tension bila laptop buat hal...

last week memang buat aku naik angin... mana taknya dah la laptop kena format dek kerana virus yang telah merosakkan aku punya drive C.. habis semua document dan setengah picture yang tak dapat diselamatkan... dah la tu banyak benda penting pulak yang terdelete tu..huhuhuh terpaksa la redha jer.. nak wat camne.. aku pun lupe nak tranfer semua benda tu kat drive D.. sejak itu aku telah menukar semua my document ke drive D.. so senang bila C da hancus.. file aku selamat...huhuhuh Satu perkara yang aku asyik lupa nak wat sampai jadi pengajaran yang aku akan ingat...

Plak tu, bila da format.. sesetengah device/hardware xboleh berfungsi even ada CD installation yang dapat masa beli laptop dulu.. Kenalaaa cari sendiri kat CC bila wireless adapter xboleh berfungsi.. Haii.. dugaan betul last week..

Website client yang aku buat pun daa hancus skit.. so kena wat balik.. nasiblaa kawan punya so bleh la explain kenapa lambat..hhuhuuh

Em aku dah beralih arah kerja sekarang.. Baru 2-3 hari kerja kat tempat baru.. Why i goes here.. i think i don't want to make any explanation.. just a sentence "cari kerja yang sesuai dengan minat dan maybe because of somebody here" uhhuhuuh ... urgg.. susahnya cinta.. adakah cinta perlu banyak pengorbanan.. ermm masih mencari lagi.. dan episod mencari cinta adakah akan terjadi lagi???

Da la plak kat tmpt keje baru byk lelaki.. Aku masih belum menceritakan suasana ini lagi..hahahaha Malas la nak cerita karang jadi episod sedih pulak.. So baik merahsiakan sesuatu dan bukan dia keje 1 office pun kan..hehehee

Harini.. Cik J somebody in our group jadi topik hangat.. Yang kesian, dia ni asyik dikutuk oleh orang sana-sini.. Actually kesian gak, but aku pun naik meluat dengan sikapnya yg terlampau over sangat.. And for me this is first time i see a woman attitude like her.. Really annoying..

Malam esok nak wat cupcake lagi.. Perasa oren pulak..Xsabar nak buat..heheehe.. Lagi best dapat resipi camne nak wat tomyam sedap macam kat kedai2 ala thai tu.. tu yang best bila tomyam jadik 2.. wawawwawa... seronok..hehehehe

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe