Social Icons

Pages

Tuesday, January 6, 2009

cooking...

Last month i have chances to show my cooking skill... Ermm saja suka-suka nak masak.. Before, when i was in Shah Alam (around year 2005), i'm always cooking after come back from class. Ye la time tu, duduk rumah sewa la.. I need to saving.. Then, bila dah duduk kolej tak boleh nak masak so simpan niat.. Apatah lagi masa tu sibuk ngan aktiviti MPP.

Pictures below showing some dishes that i have cooked.


Tadaaaa.... above picture.. Daging Masak Black Pepper... Ermmm daging tu takla nampak sangat sebab aku hiris nipis.. Hasilnya mengenyangkan lebih 12 orang staff aku (ex-organization).. Lepak makan tengahmalam lepas balik kerja... Actually ada lagi satu masakan yang aku masak iaitu Kailan ikan masin.. Tapi picture nye entah mana aku letak...

Then, aku meeruskan agenda memasak ni bila kena masak untuk satu event for store aku.. So menu listnya yang dimasak adalah nasi tomato, ayam masak merah, sayur campur. Alhamdulillah even da lama tak mencebur diri dalam bidang ni, akhirnya masakan aku mendapat pujian dari my superrior dan semua yang makan haritu..huhuhuhuh

tengok tu..nasi sampai habis..heheheheh Ermm boleh buka kedai makan ni..hehehehe mana la tau rezeki nak jadi usahawan.. So saper yang nak jadi partner bley la hantar resume...heheheheh

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe