Social Icons

Pages

Friday, October 3, 2008

my life journey - 3rd day raya

Hp rosak lagi..tension aku susah nak wat panggilan telefon dan sms.. asyik hang jer... hantar kedai pun tak elok-elok lagi.. membazir je duit pi baiki sebab kedai hp tu tipu aku.. ermm apa nak wat da terkena..siap tukar barang dalam lagi..hhuhuhu

Hari keje midnight..then tomorrow keje night shift.. ada masa lebih aku pun terus chow balik rumah. lagipun family aku baru balik dari kampung beraya di kampung.. cuma aku jer yang tak balik. Sebak aku rasa bila atuk aku asyik tanya pasal aku.. dah la pulak dia skang tak berapa sihat.. Sedih rasanye sebab aku da lama tak menjejak kaki ke kampung.. Terakhir aku balik kampung sebelum aku nak pergi Jepun.. huhuhuh

Hari ni balik kerja pergi hantar punch card ngan paperwork kat HQ... Pegi ngan Yam, staff aku.. Ermm jalan KL lengang hari ni sebab orang masih lagi beraya dan masih ramai yang berada di kampung halaman. cuma belah area Pudu-CM penuh ngan warga asing.. Kadang-kadang bila turun area tu da macam bukan berada seperti di Kuala Lumpur. Terasa juga keselamatan bila jalan sorang-sorang cam tak berapa selamat macam dulu.. Kitorang pegi naik motor dan aku cakap kat dia kiter ni macam jalan2 kat KL.. Balik dari HQ, macam biasa la stock xde so pegi amik stock kat Brickfield.

Disebabkan HP da bengong, aku pun beli hp baru.. Ermm just basic function asal boleh dengar mp3, call,sms pun ok.. Terbang duit gaji aku..huhuhuh but just choose cheap product.. coz after this i have more thing to do with my money..huuhuhuh I need to complete my mission before end of this year.. sedar tak sedar da nak penghujung tahun 2008 ek.. tapi ape2 pun 2008 penuh ngan memory dalam hidup aku... Tahun yang boleh dikatakan agak bertuah dalam hidup aku..hehehehe apa ada dalam 2008 di dalam diriku akan diceritakan pada penghujung tahun ni...

adios...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe