Social Icons

Pages

Monday, September 29, 2008

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir Batin..

Sempena syawal menjelma pada esok hari (waktu blog ini ditulis adalah pada 3.00am 30/9/08), aku ingin memohon maaf kepada semua rakan dan kenalan yang mengenali diri ini sekiranya ada salah silap yang sengaja atau tidak disengajakan dilakukan dalam pelbagai bentuk.. Halal juga makan minum sepanjang aku makan minum bersama korang.. Dan juga kepada semua pembaca blog ini, andai ada kata-kata yang pedas terkeluar di sini, aku mohon 1000 kemaafan..

Coretan sepanjang seminggu yang lepas...

Last week, aku banyak benda berlaku dalam hidup aku.. Dari segi kerja memang tak perlu nak cakaplah..macam-macam dugaan berlaku. but, last week aku dapat berbuka bersama dengan "K.E" sahabat yang agak rapat juga dengan aku sepanjang aku belajar di uitm melaka. Banyak perkara dibualkan terutama mengenai kawan-kawan seperjuangan semasa aku kat melaka dulu. But so sorry kat K.E sebab lastly kena hantar aku balik Puchong lepas gi jalan-jalan kat JJ Bukit Raja. Lame aku tak gi JJ lepas aku da tinggalkan alam student kat UiTM Shah Alam dulu. To K.E thanx hantar sampai balik Puchong, sorry tak dapat nak tido umah K.E, sebab da janji ngan family nak balik umah. Next time ye.. heheeheh

Ermm.. last week aku sempat juga pergi jalan-jalan ke Jln Masjid India lepas balik kerja. SIC aku ajak gi jalan kat sane sebab bf dia nak cari kerepek untuk bawa balik kampung. erm malam tu memang sesak jln masjid india/Tar ngan manusia untuk membuat persiapan akhir dalam menyambut lebaran yang makin menjelang...sempat juga aku membeli serunding.. tak tau nak beli ape sebab aku xplan pun nak pegi.. lagipun xde mood nak beli sebab raya kerja..huhuhu..

Dengar lagu raya, syahdu terasa apabila tahun ni aku beraya sambil bekerja. Apa nak buat, da kena kerja..kenalah lakukan tanggungjawab itu dengan rela. Tadi aku sempat call my family, seronok dengar mereka berbuka di rumah nenek aku bersama saudara-saudara yang lain. Hati sebak dengar cerita tu sebab aku bekerja di pagi raya.

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe