Social Icons

Pages

Thursday, September 11, 2008

Off Day

Hari Rabu lepas balik Puchong.. Melepas rindu untuk berbuka bersama keluarga tersayang. Petang tu memang aku tekad nak balik sampai bas xde aku sanggup balik naik teksi... Gile dibuatnya tapi bagi aku sekarang duit bukan segalanya.. sebab duit boleh dicari tetapi keluarga, kawan-kawan dan orang yag kita sayang susah untuk kita cari.. Kasih sayang tidak boleh dibeli dengan harta.. Ermm syahdunya ayat..hehehehe

Then, esoknya membantai tido kat umah melepaskan penat kerja kan. Petang kuar ngan kawan baik aku N & Y. Janji nak buka puasa sama dan macam biasa la kawan aku si N ni wartawan akhbar tempatan yang fofular juga.. Tunggu balik dari assignment dia terus pi bazar Ramadhan kat Puchong Perdana. Pegi pun da dekat pukul 6 lebih.. round 2 kali kat bazar so kitorang pun beli juadah ikut selera masing-masing. Ingat dapatla nak pi buka puasa kat Putrajaya, at last kitorang berbuka kat tepi Caltex je.. Sebab da masuk waktu berbuka.. dan apalagi terpaksa la berbuka kat stesyen minyak.. huhuhuhu..

Lepas berbuka singgah rumah E, plan nak ajak gi uptown coz N nak beli barang kat uptown. Tapi E da janji nak pi KL ngan mak dia beli barang persiapan raya. So, kitorang tunda rancangan ke uptown dalam tengah malam skit baru pegi. Sementara tu, kitorang pegi lepak kat tempat biasa apabila kami berkumpul di Puchong. Mana lagi kalau tak pegi ke Summit USJ. Sebab kitorang ni hobi sama skang mengasah bakat terpendam kat sana. Before tu, sempat juga shopping jacket ngan belt sebab ade sale around 50-70% kat ground level. Terbang duit aku dalam 100 lebih beli barang tu.. xpe asal original..huhuhuhh

to be continued...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe