Social Icons

Pages

Friday, July 25, 2008

Offday...

Hari ni aku cuti.. so aku pun balik puchong setelah lebih kurang sebulan tak balik.. bukan tak nak balik selalu tetapi schedule kerja aku membuatkan aku slalu tiada masa untuk selalu balik hometown.. so cuti... hari ni pagi pegi jalan-jalan kat ioi mall.. just window shopping tak tau nak beli aper..

dalam tengahari lepak makan kat sushi king.. da lame tak merasa makanan jepun.. so perut pun da bosan tengok KFC and other fastfood..hari ini datang lak mood aku dengan japanese cuisine.. bila makan kat sushi king ni teringat masa kat jepun haritu.. best sebab dapat makan sushi fresh.. memang lain rasenye daripada malaysian punya sushi.. walaupun makanan di jepun lebih mahal namun amat berbaloi dengan kualiti yang diberikan.. seriously.. bila aku da masuk food industry ni.. ada niat nak bawa experience yang dipelajari semasa di jepun namun kadangkala sukar untuk membawa perubahan dengan kadar yang cepat... kena tunggu masa sebab setengah manusia ni sukar menerima perubahan...

then petang balik rumah layan cerita jepun cupid i itanazakara... lebih kurangla nama dia.. comedy drama dan amat best ditonton oleh rakan-rakan yang giler cerita japan/korea.. just layan beberapa episod jer sebab cam ngantuk laa pulak... then, terlayan la pulak cerita sutun 2.. dalam punya tengok cerita tu.. tak sangka salah seorang pelakon kat dalam cerita tu kawan aku mase sekolah rendah dulu.. tak berubah muka dia dari dulu sampai sekarang.. tak tau la dia kenal aku lagi ke tak..da lame tak jumpe kan..

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe