Social Icons

Pages

Friday, February 1, 2008

hrmm malunyer..huhuhuh

memalukan tul la modem aku nieh... aku memang dimalukan oleh benda ni kat mamat technician tu..huhuuhuhu the story begin biller aku da xle connected internet dalam lebih kurang 4-5 hari lepas..dat y la aku x online kawan2ku..huhuhuh aku pun bosan naper xle nak connected setelas penatla digodek-godek kat mane la rosaknyer..namun tak berjaya.. maka dengan penuh rasa bosan aku pun try call maxis center. then katenyer nak datang umah 4 service... sejam b4 mamat tu nak datang,tibe2 bole guna la pulak..huhuhu aper aku mau kasi repoart..hrmmm jadi malula aku kat mamat tu..da la hensem..hhuhuhuh bikin gue muka merah2 saje.huhuhhuh

hrmm petang tadi gi layan wayang tgk citer cuci..hrmm oklaa citernyer.. best jugak.. So bagi yang belum tengok pergila tengok cepat-cepat sebelum terlambat..huhuhuhu Rugi siot... walaupun kadang2 orang kate "better aku save duit dari tgk citer melayu kat wayang" tapi kalau bukan kiter yang sokong industri filem melayu..saper lagi.. bukan nyer aper aku tgk makin lamer filem melayu da makin baik... tak salah pergi berhibur melihat filem melayu...

Ahlan wa sahlan...mau layan novel la plak.. watchaaa...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe