Social Icons

Pages

Thursday, January 17, 2008

aper aku buat minggu niee???

hrmm this week aku demam sebab balik dari jepun tak baik-baik lagi batuk..huhuhuh aku siap batalkan interview sebab tak sihat.hrmm xperla da takde rezeki.. by the way this week aku banyak tgk movie jerkk... ye laa bals lik zaman busy dulu xsempat nak tgk movie..hehehhehe so watch out what i see below here...

Hrmm tengok Spa-Q..setiap petang isnin-khamis kat TV3.. kalau terlepas pun tengok kat site TV3 kat internet... hrmm best citer ni... so geng watch out this movie... rugi x layan...heehhe anyway i always watching Malay movies or dramas and it not bad.. For me if not Malaysian to support our movies..who wil support??? rite..hahahhaa hrmmm even aku bukanlaa seorang ahli muzik,pelakon and whatsoever la in this industry... i like to give some comment bout Malay movies/drama.. just i didn't post here coz i like to talk about it wif my frenz.. maybe if i have much more time i will drop some comment here...

Next... ni ha tgh giller melayan citer jepun gak.. citer Operation love..atau dalam bahasa Jepun namernyer Proposal Daisakosen... start tgk citer ni masa kat bilik Ikin kat Teratai beberape hari before kursus persediaan nak ke Jepun.. layan citer ni sampai tak tidur..hehehhe hrmm sangat best and touching giller... sebab bagi aku kalau laa dapat ku putarkan masa kembali ke zaman dulu untuk betulkan some of my love story kan best..hahahaha but it only my dream yang tidak akan tercapai sebab mustahil boleh balik kembali ke zaman dulu-dulu... Oleh itu hargailah setiap aper yang kiter buat...Satu pengajaran buat aku dan semua..huhuhuh

Lagik.. layan citer Jepun lagi.. citer Detective Conan..Hrm yang ni bukan citer kartun tapi orang punyer... Boleh kater cam citer ni flash back balik camner Conan jadi budak kecik... Anyway aku memang suka sangat citer detective conan..hahahah da lamer feel in love with this anime.. best sebab citer penyiasatan... Aku dari dulu lagi suka baca citer Nancy Drew, Hardy Boy, Sherlock Holmes(eh betul ke aku eja..hahaha) dan macam-macam citer yang berbentuk penyiasatan.. best woo... dari zaman aku sekolah memang aku kaki layan buku camtu... maklumlaaa aku ni sebenarnya ulat buku..tapi sejak da jadi mahasiswa aku jarang skit nak baca buku2 camtu... sebab kena baca buku lain..hehehehe So now, pas da grad ni aper lagik sambung lik la hobi aku tue..huhuhuhhu skang baca buku online jerk...

pastu layan astro..then tertengoklaaa citer Laila Isabella.. Anyway aku memang suka citer yang Apek,Nasha Aziz, Rosham Noor, Han Issac, Syanie berlakon.. memang best dan bagi aku suka ngan banyak kata-kata dalam movie nie.. Dan sebenarnya ade kenangan di sebalik citer ni..hahahaa hrmm aku ni slalu byk kenangan dengan "somebody" or anybody melalui cerita atau lagu..sebab kadang-kadang aku akan teringat kat dorang ni melalui lagu atau cerita..hahahaha aku ni sentimental juga orangnyer..huhuhuhuh Layan astro memang banyaklaa cerita aku tengok dan lagi satu citer Contract Lover... Hrmm citer Cina yang best... Layanzzzz.... Tengok kat ABO...so yang xde bleh beli DVD berlambak kat luar tu...

No comments:

 

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of avlcreative.blogspot.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.
SorrY!! goMenDasaI.. Maaf.. Atas kecelaRuan Bahasa Yang digunakan.. Saya menulis mengikut keselesaan dan ayat2 yang terkeLuaR di waktu itu..hehehhehe